Den bästa kundservicen


Efter att vår sista glasnappflaska ifrån Cherub baby sprack så beställde vi flaskor i rostfritt stål ifrån Klean kanteen. Fick hem dem häromdagen och kokade upp delarna. När vi sedan skulle prova flaskorna så märkte vi att de småläckte. Den gröna plastringen satt inte helt tätt runt flaskan. Jag funderade inte mer på det för tillfället men idag läckte det ännu mer. 

Jag ringde till Good for kids och förklarade problemet och tjejen jag pratade med skulle ringa upp de på Klean kanteen och sedan återkomma. Blev uppringd fem minuter senare och fick reda på att detta hade hänt förut men att det var väldigt väldigt ovanligt. Jag hade haft riktig otur som fått två flaskor som läckte. De hade i alla fall beslutat sig för att skicka nya delar till mig och skulle det fortsätta läcka så skulle jag höra av mig igen :)

Jag tycker verkligen att Good for kids har en sån otroligt bra service! Det är andra gången jag kontaktar dem angående en vara och varje gång så löser dem det snabbt och enkelt! Helt klart den bästa kundservicen! :)
Ekologiskt, Plastbantning | |
Upp