Den bästa kundservicen


Efter att vår sista glasnappflaska ifrån Cherub baby sprack så beställde vi flaskor i rostfritt stål ifrån Klean kanteen. Fick hem dem häromdagen och kokade upp delarna. När vi sedan skulle prova flaskorna så märkte vi att de småläckte. Den gröna plastringen satt inte helt tätt runt flaskan. Jag funderade inte mer på det för tillfället men idag läckte det ännu mer. 

Jag ringde till Good for kids och förklarade problemet och tjejen jag pratade med skulle ringa upp de på Klean kanteen och sedan återkomma. Blev uppringd fem minuter senare och fick reda på att detta hade hänt förut men att det var väldigt väldigt ovanligt. Jag hade haft riktig otur som fått två flaskor som läckte. De hade i alla fall beslutat sig för att skicka nya delar till mig och skulle det fortsätta läcka så skulle jag höra av mig igen :)

Jag tycker verkligen att Good for kids har en sån otroligt bra service! Det är andra gången jag kontaktar dem angående en vara och varje gång så löser dem det snabbt och enkelt! Helt klart den bästa kundservicen! :)
Ekologiskt, Plastbantning | | Kommentera |

Jakten på ren mat

För er som följer mig på instagram så kan vissa inlägg bli lite upprepning för er. Tanken är dock att instagram ska vara mer kortfattat och bloggen ett ställe där jag ska kunna sväva ut mer.

Hösten 2014 började vi få upp ögonen för ekologisk mat. Jag minns hur jag googlade och läste att kaffe, potatis, mejeriprodukter, kött och frukt var det absolut viktigaste att byta ut. Vi började lite i taget men tillslut började vi köpa allt som fanns ekologiskt. Det blev helt klart dyrare men det kändes så värt det när man visste att det var bättre för hälsan. Jag tyckte att det var enkelt. Om vi köper ekologisk mat så köper vi väl den bästa maten vi kan till våra barn? En ren och giftfri mat!

Men så enkelt är det tyvärr inte. Jag har på dessa 1.5 åren lärt mig att ekologiskt inte alltid är logiskt. För när väl den där känslan av att jag hade gjort rätt val började infinna sig så gjorde även andra saker det. Jag gick nys om BPA, tillsatser i maten, plastförpackningar och GMO. Det är fruktansvärt svårt idag att hitta ren mat och det känns som om det är lång tid kvar tills det är en självklarhet. 

Jag drömmer om att en dag kunna gå in i affären och handla allt jag vill ha utan den där ångesten. Att handla utan att behöva stå och väga för- och nackdelar med förpackningen, för det tar tid! Att slippa fundera över vilket som det är minst gifter i. Jag vill kunna veta att maten mina barn stoppar i sig är ren.
Ekofunderingar, Ekologiskt, Ren mat | | Kommentera |

Nytt ifrån Good for kids


Tidigare har vi använt glasnappflaskor ifrån märket Cherub baby och jag har varit jättenöjd. Däremot så tycker mina barn om att kastar runt på dem vilket har resulterat i många spruckna flaskor. Jag vill inte ens vet hur mycket pengar vi har lagt ut på att köpa nya flaskor och delar till dem. Nu kände vi att det var dags för ett mer hållbart alternativ. 

Så häromdagen beställde jag två Klean Kanteen nappflaskor ifrån Good for kids. Plasten som sitter runt silikondelen kommer inte i kontakt med vätskan vilket gör att det känns lite extra giftfritt. 

Nu hoppas vi att de här flaskorna är något för oss och att de håller bättre än de i glas. Vi köpte också en Klean Kanteen vattenflaska till barnen som de kan använda när vi är på språng :)
Ekologiskt, Giftfritt, Plastbantning | | Kommentera |
Upp